RSS

Ye!Saya Penggemar Berat Movie!

Hari ni ponteng kuliah anak..tadi habis je kuliah pat. anatomi,terus blahhh..malas nk tunggu lama2..kalo sambung teros,mesti ak pi..sapa suh bwat lambat..ianya telah mencetuskan nodus2 pemalas yang mmg aktif dalam darah daging ak ini..(alasan..alasan)

Balik kelas...siap2..pegi Mall Taman Anggerek yang hanya brp inci je dari rumah ak nih..kalau dari dapur rumah ak pon leh nampak mall tu weh..mall tu sgt kereeennn..jauhhh lg hebat dari midvalley,pavilion tuhh..walaupun jaraknya hanya beberapa inci,tapi bontot ak yang manja ini..sangat berat utk digendong...maka,naek badjai pi mall..konon.....KONON...konon...KONON...nak draw duit elaun yang spatutnya mengisi akaun ak dgn nilai berjuta2 melon..hati berdebar2...

mana taknya....


sepatutnya elaun JPA anytime from now da masuk...

tapi...

TAK MASUK2 LAGIII!!

awattt laaa xmasuk2 lagii...terbantut niat fara nak blanja ak ngn osmate makan seafood..aishhh..



oiittt JPA..bankrupt sudaaa kaaa??mana semua uang,sudaaa habesss ka??(baca seperti sorang tamil yang bercakap sambil menepuk2 dahi dan mengeleng2 kepala)-oh ya..gurauan semata2..tiada niat utk racism..trima kasih..:P
huhh..

maka..ak kekes2 laaa habuk2 duit yang mana ada lam akaun tuhh...

terbanggg ke PONDOK INDAH MALL!!


saya sangat suka mall ini..kerana:

1)sangat banyak butik yang best2!!!!zara...giordano..guess..forever 21...nine west...mark n spencer..TAPIIII..satu butik tu pun ak tak penah masuk sbnrnyaa!hak2..hanya melihat sambil melelehkan air liur di depan kedai mereka sahaja..

2)banyak restoran yg ak sukaaa...hoho..ak penggemar makanan sejati juga..

3)dan panggung dia seronok

4)n oh..lupa nak cakap..mall ni ada 2 building yang diconnect kan dengan satu bridge yang cross jalan..n damn huge!

g situ tadi dengan Mr RHN yang baek hati sudi meneman..(mall tu dekat ngn rumah dia sbnrnya..)


kami bercadang nk tgk crita



UP!


Ye..kartun anime from the maker of Nemo,Ratatouille n wutsoever lagi kartun best2..


masa nk beli tiket..malangnya...ada 3d jerr...n harga rp35ribu....tp malas la plak nak menjulingkan mata tgk 3d..nak kena pakai spek hitam lam panggung..isk2..sunggoh tak bermoral cara itu..

so decide nk tgk UP kat.....PREMIER STUDIO!




wihuuu..

first time actually!!


best woooo!


premier diaa....krusi sofa yang besarrrr..siap de slimut..n leh bergulim2 cam dugong tass tuhhh!pastu..pastuuuu....disebabkan ak trlalu selesa..ak leh menangis tgk crita kartun sb terlalu menghayati dan berada di ambang keselesaan tahap dewa!hak2...

mmg best r..


kartun yg bermutu di panggung yang hebat...perfect movie ever!!


I DI DALAM PANGGUNG SERBA MEWAH..OHH..AK SUNGGUH JAKUN..


n balik rumah tadi..cam biasa,isi tiket wayang tu in dis box dimana ak kumpul tiket2 wayang ak..so,dis is my collection so far!




ak sgt lah suka tgk movie..tak kira laa..crta apa pun..sampai crita hantu indon yang diselangi babak lucah pon ak tgk(padahal mmg nak tgk..hohoho...sungguh keji)..n sgt lah suka mendonlot movie2..tak kira baru atau yg lama..sampai crita kesah cinta lesbi n gay pon ak tgk!(sekali lagi..sangat keji)


jadi..

pada sapa2 yang nk tgk movie nanti..

jgn lupa ajak ak ehh!!


sedikit gambar tatapan umur menunjukkan hari ku bahagia setelah menonton wayang yang hebat dan makan makanan yang banyak...maaf gambar adalah tidak berkualiti.


n yes..

i want a camera...

or shud i say


"I NEED A SONY CAMERA"



p/s:emphasize the word NEED there..coz i really need it..bkn stakat nk menggedik..tapi utk tujuan belajar juga..betol...sumpah tak tipu..mama..hope u read dis..

(berangan..mama ko tu bukannya reti bab komputer..n yeah..funny fact about my mom..hari tu masa nk g beli laptop..disebabkan dia sangat lah tak tau nak tya mende kat org jual laptop,dengan yakinnya dia bertanya

"dik...laptop ni sesuai tak untuk pelajar nak jadi dokter????"



HAHHHH???mama!!biar betol tya soklan camtuhh!!aduuuhh...ak dah slow2 berjalan ke belakang petik sejuk kedai letronik tuh..mama..mama..huhu..dats y i love her..:P



enuf for today,got exam tomolow..skill lab..later!







8 yang tak leh dok diam:

mira said...

jeles! jeles! jeles! waaaa best gil0 premier studio tuh. kt mesia nih ado ko dop pnggung gitu?? haha darak nih aku! weh badjai tuh gapo? ambo dop reti bhsa indon nih. hahahahaha suk0 sore aku bco psl mama tnyo sokle tuh.

space4lady said...

tau ah..saim ak kata kat mesia ado gok premier studio..tapi dok sehebat tuh r..so,mum bawak slimut sdiri dehh..:P

badjai tu supo beca..tapi dia mempunya enjin..alaa..kat thailand ngn india ado..ore panggil "tut-tut"..rasanyalah~

pasal soklan mama itu,mmg ia tak bleh blah..hahaha..

Penduga Arus said...

Kusi supo katil doh, kain selimut ado doh.. Patut ado bantal sor lg baru yolo.. hehehe..

space4lady said...

haha..nnti smula2..i bawak la bantal..skali ngn bantal golek etek..

[[LiL MiSs NotY]] said...

aku suko sore tgk sokle mama mung.. haahha.. patot laa anok dio jd gni.. hahahahaha.. weh.. kelik laa cpt.. bose aku ni

space4lady said...

haha..biasalah...:P

tunggulah kepulangan daku di hari raya ini ye sayangku..nanti kita pegi meronggeng..

chacha fasya said...

bestnye tasa...
nk g etek eh sane..

laptop mg gano??hahaha..ade ciri2 utk stu medic ya..

space4lady said...

haha..sila kan..sila kan...

laptop ak berada di ICU sekarang.(ak suh family ak wak kelik hari tu.. dok di bekki keda lonih..dok tau kaba..:P)

hehe..nnti nak mai..gtaw la ye..i jadi u pya tour guide..free!:P