RSS

Tiada harapan

For anyone who may concerned,juz got back from kedai laptop.they said:
'the main board,DAMAGE!!'
My feeling?Empty!!mama,papa,im sorry im such a burden.i wont tell u about wuts been happening.dah byk dah sy bawak malang n nysah lam kuarga.i wont do it dis time.xmo da nyusah k papa n specially mama.i want u 2 b lucky to have me.im so sorry.

3 yang tak leh dok diam:

Penduga Arus said...

Huhu.. Dun be sad dearie..
u dun have to blame urself about this thing..benda yg bkn di luar kawalan takda sebabnya nak rs bersalah..

just be patient k.. klu takda cara lain, gunalah 'jalan2' yg sedia ada tu..tu je cara plg ok rasanya..



apa2pun, take a gud care of ur self olwes.. live well and be good!

faiz halim said...

hantar kedai kt mane? laptop mmg xle on langsung ke? klu msih bole start mb bkn motherboard yg rosak..

sbb bkn ape..aritu laptop nash rosak.. g hantar kedai ckp motherboard rosak gak.. gant 3juta.. bwk blik msia HD je rosak.. rm200.. org sini byk tipu student msia baiki laptop.. so hati2..

space4lady said...

emm..masa on..nyala lagi dia punya lampu kat bwh tu..tapi skrin tak terbukak..n than leh dgr mesin dia bunyi lagi..try refer ngn kawan gak..diorang ckp bukan motherboard..maybe rem or graphic card..xsure r tu..igt nnti nak bawak g sony centre..ke abg faiz de cdgn kat mana2?